Exclusiv Cătălin Drulă: Cred că domnul Ciolacu nu face cel mai deștept lucru atunci când vorbește despre penali

Data actualizării: Data publicării:
drula in studioul digi24

Cătălin Drulă a vorbit marți seara, în exclusivitate la „Săptămâna președinților” din cadrul „Jurnalului de Seară” de la Digi24, despre politica USR în ceea ce privește penalii în funcții publice. El i-a răspuns astfel lui Marcel Ciolacu, care l-a întrebat dacă partidul său mai susține proiectul „Fără penali în funcții publice”, în contextul în care, potrivit liderului PSD, USR ar avea un „primar trimis în judecată” și un „fost ministru anchetat penal.

Marcel Ciolacu, premierul României și președintele PSD: Domnule președinte Cătălin Drulă, mai susțineți proiectul „Fără penali în funcții publice”, după ce aveți un primar trimis în judecată și un fost ministru într-o anchetă penală?

Cătălin Drulă, președintele USR: Pot să fac un comentariu doar de formă? Sper că nu s-a scăpat precum domnul Predoiu, știți, când a zis că s-a închis un dosar al unui domn, soțul procuroarei șefe de la DNA, Hosu, și a fost un scandal anul trecut, în ianuarie.

N-avem nici un primar trimis în judecată, dacă știe ceva domnul Ciolacu, se pare că are acces la dosare mai mult decât noi. Nu avem niciun primar trimis în judecată, dar, iată, asta e ceva pentru care CSM-ul s-ar putea autosesiza.

Pe de altă parte, cred că domnul Ciolacu nu face cel mai deștept lucru atunci când vorbește despre penali.

PSD-ul este partidul corupției, este partidul care a inventat și a menținut rețelele de corupție în România.

USR este partidul anti-corupție, și, da, îi răspund clar premierului Ciolacu, că USR rămâne partidul anti-corupție. Or, toleranța noastră este zero la corupție. Ăsta este un singur standard, nu este un dublu standard.

Toleranța este zero, în timp ce PSD este partidul care a adus corupția la masa guvernelor, în primării, în instituții, partidul care iată, în timp ce românii sunt preocupați de cum o duc, tocmai a numit la ASF, azi în Parlament, știți, instituția cu salarii de 25.000 de euro pe lună, un șef acolo, domnul Petrescu, mare șef PSD, a fost prin tot felul de poziții, la Poștă și în alte locuri. Acolo se primesc 16 salarii pe an. Spun pentru românii care au doar 12 salarii, sau cine știe, poate îl prind și pe al 13-lea.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri