Cătălin Predoiu: Afirmaţiile Elenei Udrea despre candidatul dreptei sunt premature, distrag atenţia

Data publicării:
predoiu mediafax

 

Întrebat, într-o conferinţă de presă, cum comentează faptul că deputatul PDL Elena Udrea a spus, la o dezbatere, că un candidat de dreapta PDL-PNL în parteneriat cu Traian Băsescu ar avea şanse să câştige alegerile, Cătălin Predoiu a răspuns că "unii fac scenarii analize şi pronosticuri", dar el preferă să facă opoziţie.

"Sunt fel şi fel de scenarii de analize şi pronosticuri. Unii fac scenarii şi analize şi pronostiuri, eu prefer să fac opoziţie, prefer să mă concetrez pe problemele agendei, voi continua şi în 2014 candidatura, am forţa necesară să câştig această competiţie şi cred că acest succes va veni numai construind cărămidă cu cărămidă o opoziţie foarte solidă. De aceea, cred că astfel de discuţii în acest moment sunt premature şi nu fac decât să distragă atenţia de la tema noastră principală, tema principală este proasta guvernare a ţării de către Guvernul Victor Ponta şi, de asemenea, proasta administrare a actului legislativ de către preşedintele Senatului, domnul Crin Antonescu", a precizat Cătălin Predoiu.

El a mai fost întrebat dacă îl deranjează participarea Elenei Udrea la o dezbatere a Fundaţiei Mişcarea Populară.

"Sunt persoane care critică deseori PDL, noi ne concentrăm să criticăm această guvernare şi nu poate deranja pe nimeni într-o societate liberă o dezbatere politică. Fiecare îşi alege propriile teme, propriile subiecte de interes. Unii sunt foarte interesaţi de PDL, noi suntem foarte interesaţi de faptul că Guvernul Ponta duce România într-o direcţie greşită. Asta este preocuparea noastră, de a oferi soluţii românilor", a adăugat Cătălin Predoiu.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat joi că are toate şansele să devină preşedinte oricine din zona centru-dreapta care este în parteneriat cu Traian Băsescu şi cu toate partidele de dreapta.

Elena Udrea a spus că îşi doreşte ca să devină preşedinte după mandatul lui Traian Băsescu cineva din zona centru-dreapta care să ducă mai departe proiectele începute de actualul şef al statului.

"Oricine din zona de centru-dreapta (să devină preşedinte n.r.), dar nu cred că avem o şansă să continuăm la Administraţia Prezidenţială cu un preşedinte din rândul partidelor de centru-dreapta dacă nu construim un singur vehicul politic şi dacă nu venim cu un singur candidat care să fie în stare să aducă voturi şi care să fie şi în parteneriat cu preşedintele Traian Băsescu", a arătat Elena Udrea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri