Sari la conținut

Ce spune Dragnea despre problemele vicepremierului Paul Stănescu din justiţie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune, referitor la problemele vicepremierului Paul Stănescu din justiţie, că este „o lovitură disperată”.

Dacă mă lansez într-o analiză şi dacă aş spune exact ce gândesc, bineînţeles că vor sări foarte mulţi şi dintre dumneavoastră şi dintre aşa zişi gardieni ai statului de drept că influenţez justiţia. Dar, nu i-am văzut sărind când procurorul general ameninţă public Curtea Constituţională, când alţii domni şi doamne îşi dau cu părerea şi fac presiuni pe justiţie. Chiar nu este nevoie să-mi dau cu părerea că în spaţiul public se descifrează această acţiune care din păcate nu este singulară. Este o lovitură disperată”, a spus Dragnea, înaintea Comitetului Executiv.

Întrebat dacă va fi un guvern fără epoleţi, Dragnea a răspuns: „Mai pot eu să fiu sigur? Sigur premierul nu”.

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD a început, luni, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, anunţând că nu se va discuta despre portofoliile ministerelor, adăugând că, în cazul în care s-ar stabili în cursul acestei zile viitorul cabinet, coaliţia s-ar grăbi.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va judeca, joi, o cerere de confirmare a redeschiderii urmăririi penale în cazul vicepremierului Paul Stănescu.

Conform site-ului ÎCCJ, dosarul a fost înregistrat pe 17 ianuarie 2018, iar alături de Stănescu, intimaţi în dosar mai sunt Marian Belu Briceag, Florin Cotoşman şi Remus Manolache.

Surse: Digi24, Agerpres