Video Ciolacu anunță că îi dă afară din partid pe Carmen Dan, Cătălin Rădulescu și Adrian Todor. Cei trei au lipsit de la moțiune

Data actualizării: Data publicării:
Președintele PSD, Marcel Ciolacu sustine un discurs
Președintele PSD, Marcel Ciolacu Foto: Inquam Photos/ George Călin

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, luni, că va propune excluderea din partid a celor trei parlamentari PSD care lipsesc de la Parlament. 

„Care colegi? Cei trei îmbolnăviți? Domnul Potor, domnul Rădulescu și doamna Carmen Dan. Dacă tot forțăm așa lucrurile am să propun Comitetului Politic Național excluderea celor trei. Nu e niciunul bolnav”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Citește și PSD mai pierde două voturi înaintea moțiunii. Carmen Dan este în autoizolare, Cătălin Rădulescu are bronșită și este în spital

Senatorul PSD, Carmen Dan a anunțat într-un mesaj pe Facebook că nu va participa la vot pentru că se află în izolare după ce mama sa s-a infectat cu coronavirus. De asemenea, deputatul PSD, Cătălin Rădulescu are bronșită și se află internat în spital. Un alt parlamentar PSD care lipsește luni la vot este deputatul PSD de Arad, Adrian Todor care a fost trimis în carantină 14 zile, fiind contact al unei persoane confirmate cu coronavirus.

De la PSD ar lipsi în total 5 parlamentari.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri