Ciolacu despre candidatura lui Piedone: Nu mă puneți să răspund fiecăruia la ce-i trece prin cap. Deciziile se iau de către PSD și PNL

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - PMB - PROTEST - PARTIDUL UMANIST SOCIAL LIBERAL - 5 NOI 2023
Piedone vrea să devină primar al Capitalei. Foto: Inquam Photos

Marcel Ciolacu a spus că primește zeci de scrisori și nu vrea să fie transformat într-un om care trebuie să răspundă "la fiecare ce-i trece prin cap". Premierul a făcut aceste afirmații după ce a fost întrebat ce părere are despre scrisoarea trimisă de edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, prin care le propune liderilor PNL și PSD să formeze o alianță cu PUSL pentru București.

"Eu primesc zeci de scrisori, nu mă transformați pe mine, prim-ministru, în om care trebuie să răspundă la fiecare ce-i trece prin cap. Eu vă răspund foarte clar - nu mă puneți să vă răspund la fiecare solicitare a fiecăruia ce-i trece prin cap. Deciziile în acest moment se iau de PSD și PNL în ceea ce privește lista comună de europarlamentare. Ai o majoritate în Parlament pe care o folosești să stabilești calendarul electoral. Hai să intrăm în această logică și vom vedea", a declarat Marcel Ciolacu.

"Partidul Umanist Social Liberal, prin mine personal, a trimis domului preşedinte Ciucă şi domnului preşedinte Ciolacu o scrisoare de intenţie nu de a candida (n.r. din partea lor), de a forma o alianţă social-liberală în care să fim şi noi (...) fac un apel să formăm o alianţă pentru Bucureşti, având deja experienţa unor alianţe care funcţionează cu Partidul Umanist Social Liberal la Sectorul 4 şi am spus că, dacă la Sectorul 2 se va configura un candidat, dacă va fi numit de PSD numele actualului prefect al Capitalei, vom forma o alianţă electorală şi pentru Sectorul 2", a declarat Cristian Popescu Piedone luni, pentru Antena 1, citat de Agerpres.

El a punctat că, pentru restul Sectoarelor din Capitală, Partidul Umanist Social Liberal are candidaţi proprii. Cristian Popescu Piedone a menţionat că a decis să candideze la Primăria Capitalei din partea PUSL, având în vedere conjunctura şi evoluţia politică de pe scena bucureşteană.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri