Video Ciolacu, îmbrăcat cu un tricou pe care scrie „Stop violenței împotriva femeilor”. Când era dezbătut subiectul, parlamentarii se înjurau

Data actualizării: Data publicării:
Marcel Ciolacu a venit în Camera Deputaților cu un tricou prin care susține combaterea violenței împotriva femeilor.
Marcel Ciolacu a venit în Camera Deputaților cu un tricou prin care susține combaterea violenței împotriva femeilor. Foto: PSD

După scandalul din Parlament de luni, cu înjurături și obscenități, premierul Marcel Ciolacu a venit în Camera Deputaților cu un tricou prin care susține combaterea violenței împotriva femeilor. Alături de el era chiar social-democratul Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și protagonist în scandalul de ieri cu George Simion. Mai mult, cearta dintre Simonis și liderul AUR, George Simion, a avut loc tocmai pe fondul dezbaterii subiectului violenței împotriva femeilor.

Ciolacu a mers marți la Parlament cu un tricou negru, cu mâneci lungi, pe care scrie „Stop violenței împotriva femeilor”, alături de numărul de urgență la care pot suna victimele violenței domestice– 0800 500 333.

De altfel, mai mulți parlamentari PSD au venit la ședința de plen cu astfel de tricouri.

O dezbaterea despre violența împotriva femeilor a avut loc ieri în Camera Deputaților când a avut loc cearta între Simonis și Simion.

Scandalul a pornit încă de la începutul ședinței de plen când George Simion a mers la prezidiu, unde s-a certat cu Alfred Simonis. Cei doi și-au adresat cuvinte grele.

Într-o înregistrare obținută de Digi24, Simonis îi explică deputatului AUR Ringo Dămureanu că Simion l-ar fi înjurat de mamă. Dămureanu nu l-a contrazis, iar Simonis a coborat mai târziu și la microfon unde s-a plâns de cuvintele înjurioase pe care le-a primit.

Simoni, a declarat luni, în plen, că la începutul şedinţei, „un domn deputat, mai rusofil aşa” a mers la el și i-a spus „am să o violez pe mă-ta!”. Social-democratul făcea referire la liderul AUR, care a negat acuzațiile și a spus că el a fost cel jignit.

AUR a publicat apoi pe contul oficial de Tik-Tok o parte truchiată a dialogului dintre George Simion și Alfred Simonis în care acesta din urmă este surprins adresând cuvinte extrem de dure liderului AUR.

„Băga-mi-aş ... în mă-ta! Îţi sparg dinţii! Ascultă bine aici! Ţine minte!”, a spus Simonis.
„Serios? Ia să vedem! Băi, lichea pitică!”, a replicat Simion.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri