Cioloș cere pe facebook să fie acceptat ca normal zborul la clasa economică

Data publicării:
ciolos avion

Premierul Dacian Cioloş a comentat pe pagina de facebook a Vice România că zboară la clasa economică încă de când lucra la Comisia Europeană, precizând că nu este o campanie PR, ci doar o normalitate. A cerut să  nu se mai facă speculații.

ciolos avion

foto - Dacian Cioloș plecând în vizită oficială în Germania, cu avion de linie la clasa economică

Iată comentariul pe facebook al primului ministru - ”Nici eu nu sunt confortabil cu toată discuţia asta cu clasa Economy. Eu folosesc clasa Economy încă de când lucram la Comisia Europeană. De când sunt PM am zburat de multe ori cu Economy. Dar acum cu fotografia asta (de care eu nu am ştiut înainte să o văd în presă), lumea are impresia că e campania mea de PR. De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate fără atâtea speculaţii?”, a comentat Dacian Cioloş pe pagina de Facebook a Vice Romania, care postase o opinie despre campania de imagine a Guvernului Cioloş, inclusiv referitoare la fotografia în care premierul apare în avion la clasa Economy.

Imaginea cu premierul plecând spre Germania cu avion de linie la clasa economică a fost comentată îndelung pe facebook și în media online, pe de o parte aplaudat gestul premierului, iar pe de alta fiind bănuit că își caută imagine.

TTV a relatat că Dacian Cioloş a fost invitat de o stewardesă să ia loc la Business Class când l-a recunoscut pe premier, iar acesta a refuzat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri