Video Clotilde Armand: Candidez la Primăria Sectorului 1 din partea USR și a aliaților noștri

Data actualizării: Data publicării:
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1.
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1. Foto: Inquam Photos

Clotilde Armand a anunțat marți seara, la Jurnalul de Seară, de la Digi24, că ea este propunerea USR pentru Primăria Sectorului 1 la următoarele alegeri. Potrivit acesteia, întreaga alianță de dreapta, formată din USR, PMP și Forța Dreptei, o susține pentru un al doilea mandat. Armand a spus că are ambiții mari pentru Sectorul 1 și trebuie să continue proiectele începute. "Dați-mi o majoritate în consiliul local, fără PSD, PNL și vom putea să terminăm mai repede proiectele noastre pentru Sectorul 1", a mai precizat aceasta.

"Mai candidez, bineînțeles, pentru că trebuie să continuăm ceea ce am început. Avem multe proiecte în curs de desfășurare. Avem multe proiecte blocate de consiliul local, care trebuie deblocate. Avem o ambiție mare pentru Sectorul 1 și proiectele noastre majore merg bine.

Dați-mi o majoritate în consiliul local, fără PSD, PNL și vom putea să terminăm mai repede proiectele noastre pentru Sectorul 1.

Candidez din partea USR plus aliații noștri. Suntem o alianță de dreapta, avem împreună cu noi alte partide de dreapta și avem încredere că vom putea construi o majoritate", a declarat primarul Sectorului 1.

În ceea ce privește cifrele, actualul edil al Sectorului 1 a spus că este încă devreme pentru a întocmi sondaje.

"Da, este o certitudine. Sunt candidatul USR. Restul trebuie formalizat, dar da, voi fi candidatul (...) E un pic prea devreme pentru sondaje. Avem încă un an de muncă în fața noastră. S-a făcut recent un sondaj la nivel de USR, rezultatele sunt promițătoare", a mai precizat Clotilde Armand.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri