Codrin Ştefănescu: Mă sună colegii să îmi spună că îl regretă pe Dragnea. Enorm!

Data actualizării: Data publicării:
codrin stefanescu si liviu dragnea
Foto: Octav Ganea/Inquam

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu a scris într-un mesaj pe Facebook că este sunat de colegi care îi spun că le lipseşte Liviu Dragnea. „Le este dor de timpurile în care luptam împreună pentru un crez şi vocea noastră era auzită”, a scris Ştefănescu. 

Codrin Ştefănescu susţine că unii colegi din PSD sunt nostalgici după perioada în care Liviu Dragnea se afla în fruntea partidului. 

„Mă sună colegi în fiecare zi să-mi spună că-l regretă pe Liviu Dragnea. Enorm! (...) Îmi spun că sunt nostalgici. Până azi le spuneam să aibă răbdare şi să spere. Azi nu le mai zic nimic. Nici măcar de trădarea unora. Deocamdată.”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova unde îşi ispăşeşte condamnarea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare din dosarul angajărilor fictive.

Editor: Robert Kiss

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri