Exclusiv Constantin Toma, primarul Buzăului: Dacă ar pleca mașinile de Buzău din București, s-ar circula mai bine

Data actualizării: Data publicării:
constantin toma in studioul digi24
Constantin Toma, primarul municipiului Buzău a vorbit joi seara, în exclusivitate la Digi24, despre locuitorii care pleacă din oraș, precum și despre cei care se întorc.

Constantin Toma, primarul municipiului Buzău a vorbit joi seara, în exclusivitate la Digi24, despre locuitorii care pleacă din oraș, precum și despre cei care se întorc. „Vreau ca Buzăul să devină unul dintre orașele cele mai bune de locuit din România”, a spus edilul. „Toată lumea pierde”, a spus Toma, care a ținut să precizeze că „în oraș se întorc oameni tineri din străinătate”. „Mă uitam și acum când am venit spre dummneavoastră. Cred că dacă ar pleca mașinile de Buzău din București, s-ar circula mai bine. Asta este! Este atracția Capitalei”, a adăugat primarul Buzăului.

Constanin Toma, primarul municipiului Buzău: Vreau ca Buzăul să devină unul dintre orașele cele mai bune de locuit din România.

Cosmin Prelipceanu, jurnalist Digi24: Până acum sunteți un oraș din care oamenii pleacă. Înțeleg că în ultimii 10 ani ați pierdut 10% din locuitori.

Constanin Toma: Toată lumea pierde.

Cosmin Prelipceanu: Sunt orașe care și cresc.

Constanin Toma: Bucureștiul, mă uitam și acum când am venit spre dummneavoastră. Cred că dacă ar pleca mașinile de Buzău de aici s-ar circula mai bine. Asta este! Este atracția Capitalei. Încercăm măcar să stopăm. Dar au început să vină și oameni înapoi din străinătate, și acest lucru este o bucurie, sunt oameni tineri.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri