Crin Antonescu susține criticile lui S.R.Stănescu: E rău că Guvernul a rămas principalul legiuitor

Data publicării:
CRIN ANTONESCU PRESEDINTELE PNL - MEDIAFAX-1

Preşedintele PNL susţine, la rândul său, că Guvernul are momente când devine cenzor al majorităţii parlamentare şi vrea o decizie în acest sens la nivelul Uniunii Social Liberale. De la începutul mandatului, Cabinetul Ponta 2 a respins 149 de proiecte formulate de parlamentari şi a avizat doar 16.

„Cred că trebuie acordată mult mai mare importanță din interiorul coaliției inițiativei parlamentare. Guvernul are momente când cade în rolul de cenzor al propriei majorități. Eu cred că trebuie să luăm o decizie în acest sens. E rău că Guvernul a rămas principalul legiuitor şi nu e bine că Parlamentul a rămas un adendum la Guvern”, a spus Crin Antonescu la un post de televiziune.

Nu este prima dată când Sorin Roşca Stănescu critică Guvernul. Afirmaţiile sale din trecut l-au determinat pe premierul Victor Ponta să ameninţe cu ruperea USL. Criza a fost depăşită în urma deciziei ca protocolul Uniunii să fie rediscutat, astfel încât orice atacuri interne să fie sancţionate cu excluderea din alianţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri