D. Funeriu: Partidele comunistoide au învățat cum să injecteze neîncrederea

Data publicării:
daniel funeriu mediafax-1

Politicienii nu au tratat problemele esențiale, ci au tratat problemele periferice care dădeau bine la TV, la imagine. Au fost foarte puțini cei care au încercat, în viața politică, să atace problemele frontal și să facă lucruri majore. Când o persoană publică a atacat frontal o problemă, a deranjat grupuri de interese uriașe, iar acea persoană a fost murdărită într-un hal fără de hal”, a declarat Daniel Funeriu la Digi24.

Fostul ministru al Educației a spus că este nevoie urgentă de activități care să crească gradul de încredere al oamenilor în politicieni, singura modalitate pe care acesta o vede fiind implicarea la luarea deciziilor, în viața publică.

Daniel Funeriu a afirmat că „injectarea neîncrederii” este o caracteristică specifică USL, tactică pe care, susține acesta, partidul a folosit-o mulți ani.

O caracteristică a partidelor de sorginte comunistoidă, asta e de fapt ADN-ul USL: au învățat foarte bine cum să injecteze neîncrederea”, a declarat fostul ministru al Educației în emisiunea Cultura Politică, de la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri