Dacian Cioloș critică Opoziția parlamentară, după eșecul moțiunii de cenzură

Data actualizării: Data publicării:
Dacian Cioloș la Digi24
Dacian Cioloș Foto: captură TV

Mesaj pentru Opoziţie de la Dacian Cioloş, după eşecul moţiunii de cenzură. Fostul premier susţine că pentru a reuşi să dea jos Guvernul Dăncilă, partidele din opoziţie trebuie să vină cu un program de guvernare concret. S-ar implica mai mult şi Klaus Iohannis, spune Cioloş, dar preşedintele trebuie să vadă coerenţă din partea parlamentarilor.

Citiţi şi: Dragnea îşi pregăteşte plecarea de la putere. Şi întoarcerea. Ca preşedinte

Dacian Cioloş consideră că cea mai bună soluţie, în cazul reuşitei unei moţiuni de cenzură, ar fi alegerile anticipate.

Cred că ar fi bine ca pe viitor astfel de moțiuni să nu mai fie depuse doar pentru a da un mesaj politic. Să aibă nu doar obiectivul comun de a da jos guvernul, dar și obiectivul comun de guverna și de a propune un program de guvernare. Cred că președintele, dacă o să vadă că are o coalizare clară și coerentă a opoziției în măsură să atragă susținere și din partea altor parlamentari, o să se implice mai mult”, a spus Dacian Cioloș, la Digi24.

Moţiunea de cenzură "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!" a fost respinsă, joi, de Parlament, înregistrând voturi mai puţine chiar decât numărul semnatarilor. Doi parlamentari care au mers la partidul Pro România al lui Victor Ponta s-au întors la PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri