Video De ce insistă Marian Oprișan să candideze la Senat: Colegii mei m-au dorit cu ardoare și nu puteam să îi las

Data actualizării: Data publicării:
Marian Oprișan se inchina dupa un discurs
Marian Oprișan Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Baronul PSD de Vrancea, Marian Opriașan, a explicat, în direct la Digi24, motivul pentru care a insistat să fie propus pentru un loc în Senat. Oprișan spune că a candidat la presiunea colegilor din organizație, care „l-au dorit cu ardoare”.

„Președinții organizațiilor locale m-au propus cu unanimitate pentru Senat. Eu nu îmi las organizația la greu și dacă colegii mei au dorit acest lucru cu ardoare nu puteam să îi las și atunci le-am respectat decizia”, a declarat Opriașan.

Fostul președinte al Organziației PSD Vrancea spune că decizia de invalidare a listei luată miercuri de conducerea centrală a partidului trebuie să ajungă la filială, care ar putea să facă din nou aceleași propuneri.

„Nu înțeleg motivul pentru care domnul Ciolacu a invalidat lista. Eu nu am probleme de integritate, de cinste sau de altă natură în PSD.  Comitetul Politic Județean al PSD poate să facă noi propuneri sau se le mențină pe cele anterioare”, a spus Marian Oprișan.

Conducerea centrală a PSD a invalidat, miercuri, lista propusă de organizația PSD Vrancea, după ce Marian Oprișan, fostul lider al organizației, a convocat o ședință în care s-a pus primul pe lista senatorilor PSD din județ.

În ședința Comitetului Politic Național al PSD, conducerea centrală a invalidat, în unanimitate, la propunerea lui Marcel Ciolacu, lista înaintată de Oprișan, potrivit unor surse politice. 

După ședință, președintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat că „Marian Oprisan nu trebuie să candideze pentru o funcție în Parlament”.

Citește și „Răscoală” în PSD. Marian Oprișan s-a trecut primul pe listă la Senat și l-a dat afară pe omul pus de Ciolacu șef la PSD Vrancea

Editor : Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri