Deputat USR: Un „comunist cu ștate vechi” conduce ședința dedicată Revoluției. Reacția lui Teodor Meleșcanu

Data actualizării: Data publicării:
Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu.
Foto: Inquam Photos/George Călin

Moment tensionat la ședința solemnă din Parlament dedicată împlinirii a 30 de ani de la Revoluție. Un deputat USR a spus despre președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, că este „un comunist cu ștate vechi” și nu ar trebui să conducă o ședință de comemorare a Revoluției.

Iulian Bulai, deputat USR: „Mi se pare puțin absurd ca dumneavoastră, comunist cu ștate vechi, să conduceți această ședință prin care noi celebrăm victimele, comemorăm Revoluția și transformăm într-un paradox de neimaginat acest moment solemn. Vă mulțumesc!”

Teodor Meleșcanu: „Vă mulțumesc și eu pentru gluma foarte reușită pe care ați făcut-o.”

Jurnalistul Florin Negruțiu a publicat astăzi pe pagina de Facebook un discurs rostit de actualul președinte ale Senatului în 1977: Doar prin gândirea genială a tovarășului Nicolae Ceaușescu, partidul nostru revoluționar a elaborat un ambițios proiect de dezarmare. Concepţia partidului şi statului nostru cu privire la obiectivele dezarmării, măsuri prioritare, căile şi modalităţile de realizare a lor, au fost definite cu claritate în documentele Congreselor al IX-lea, al X-lea şi al XI-lea, în cuvântarile tovarăşului Nicolae Ceauşescu, secretar general al PCR, preşedinte RSR”.

Teodor Meleșcanu a deschis azi ședința solemnă din Parlament la împlinirea a 30 de ani de la Revoluție. 30 de ani! Ce batjocură!”, a completat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri