Dragnea îl critică pe Iohannis: „acţiune iresponsabilă a preşedintelui”

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea conferinta nationala psd - ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PSD Liviu Dragnea îl critică aspru pe şeful statului pentru că a atacat bugetul de stat pe 2019 la Curtea Constituţională. „Face rău copiilor din România pentru a-şi hrăni orgoliul” - spune liderul PSD despre Klaus Iohannis. Bugetul a fost contestat săptămâna trecută la CCR. Președintele a spus că este nerealist şi nesustenabil.

Vreau să vorbesc puţin despre acţiunea iresponsabilă a preşedintelui României care a atacat bugetul de stat la Curtea Cnstituţională. Este clar că şi el, şi liberalii sunt nişte ipocriţi. Consecinţele sunt că de la 1 martie nu se pot mări alocaţiile la copii. Pentru a hrăni orgoliul, pentru a arăta în continuare cât de supărat este sau cât de mult rău vrea să facă acestui Guvern, face rău şi copiilor din România”, a spus Liviu Dragnea.

El a comentat şi o declarație a PNL, ca Guvernul să adopte ordonanţă pentru a mări alocaţiile de la 1 martie.

Ori nu ştiu nimic, ori sunt atât de mincinoşi, încât nu le mai pasă de nimic. Nu se poate mări alocaţia pentru copii în condiţiile în care nu ai spaţiu bugetar creat”, a spus Liviu Dragnea.

El a susținut că, atacând bugetul la CCR, Iohannis „vrea să blocheze sau să amâne investiţiile din România, sau din toate celelalte programe din educaţie, din sănătate care sunt extrem de importante pentru români”.

Totul, pentru a mai împiedica Guvernul pentru a mai aduna câteva măsuri foarte bune. El este într-o campanie proprie electorală. Eu, sincer, nu credeam că va utiliza acest mijloc, dar se pare că în 2019 nu mai are niciun alt obiectiv decât, călcând peste orice cadavre, să mai ia un nou mandat, a mai spus șeful PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri