Dragnea, nou atac la Iohannis: „Ce suflet să ai, să blochezi bugetul României?”

Data actualizării: Data publicării:
Klaus Iohannis Liviu Dragnea agerpres
Consultarea presedintelui Klaus Iohannis cu reprezentantii PSD in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de prim-ministru.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la aresa președintelui Klaus Iohannis, pe care îl acuză că nu a făcut nimic pentru România.

„Domnul Iohannis, vă rog să-l aplaudați. Nu-mi iese, nu? Ce a făcut acest domn în Romania? Ce-a făcut Iohannis patru ani? Este o întrebare atât de simplă, ce a făcut acest om cât a fost președinte? Eu nu am găsit un lucru, o acțiune, un gest, care să fi ajutat România sau pe români. Absolut nimic.

În schimb, am văzut că este deasupra legii, e de notorietate, sunt documente cu case mătrășite. Dă socoteală? Nu. Zeci de dosare care au fost închise. A blocat acest guvern de câte ori a putut. Cum să vii, ce suflet să ai, să blochezi bugetul României, numai gândindu-te că 4 milioane de copii nu primesc o alocație mărită de la 1 martie”, a spus Liviu Dragnea.

Nu vrea să facem investițiile. A blocat numirea unor miniștri. Unde s-a mai întâmplat așa ceva, luni de zile? M-au întrebat: de ce n-ați declanșat suspendarea? Nu mai vreau scandal în această țară. Acest om nu mai trebuie să obțină încă un mandat de președinte. Nu vorbește de bine România în afară, pentru că nu poate”, a continuat Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri