Dragnea, președinte sau premier? Răspunsul-cheie oferit de Șerban Nicolae

Data actualizării: Data publicării:
serban nicolae euronews

Senatorul PSD Șerban Nicolae a fost invitat, joi seara, la emisiunea Imparțial, unde s-a declarat de părere că Liviu Dragnea ar trebui să țintească postul de premier, la alegerile viitoare, și că speră ca Viorica Dăncilă să rămână în funcție până în 2020. De asemenea, senatorul a afirmat și că „este ceva foarte dubios” în faptul că România nu are autostrăzi și este de părere că au existat „interese externe” ca România să nu aibă o autostradă care să traverseze munții. 

Dăncilă, premier până în 2020?Dăncilă, premier până în 2020?
Șerban Nicolae: Sper. 

Prezidențiabil de la PSD sau ALDE?
Șerban Nicolae: PSD.

Dragnea, preşedinte sau premier?
Șerban Nicolae: Îl văd mai degrabă pregătit pentru postul de premier. Am susținut  în campanie și am crezut că el va coordona programul de guvernare și ar fi fost cea mai bună soluție. 

150 km de autostradă până în 2020?
Șerban Nicolae: Mi-aș dori mai mulți. E ceva foarte dubios. Mi-e greu să cred că e doar prostie. E și foarte multă hoție și încep să cred că există un interes poate extern, dar mult prea bine sistematizat de a nu avea autostrăzi, mai ales care să nu treacă munții.  E ceva foarte dubios. La câți bani s-au cheltuit, toate guvernele de toate culorile. E ceva mai mult decât poate fi explicat prin hoție, neglijență sau incompetență. A existat și un interes sistematic pentru ca România să nu aibă autostrăzi care să treacă munții, pentru ca România să fie ținută într-o zonă de periferie mai puțin dotată. 

Școli, spitale sau închisori? 
Șerban Nicolae: Lucrurile sunt diferite. Nu-mi dau seama dacă e nevoie de școli noi. Nu construcția de școli ar fi prima urgență. Construcția de spitale, da. La un moment dat, capătă propriile infecții, pe care nu le mai poți scoate. Un spital nou ar fi necesar. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri