Dragnea, mulțumit de activitatea lui Tudorel Toader

Data actualizării: Data publicării:
dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, se declară mulțumit de activitatea ministrului Justiției, Tudorel Toader. Întrebat ce se va întâmpla dacă Toader nu va anunța nici joi o decizie cu privire la procurorul-șef al DNA, liderul social-democrat a răspuns: „Să așteptăm până joi”.

„Tocmai ne-a anunțat că joi ne va anunța că face ceva”, a spus Liviu Dragnea referindu-se la ziua de joi și la intenția ministrului Tudorel Toader de a prezenta raportul privind activitatea managerială la DNA.

Totuși, când jurnaliștii l-au întrebat ce se va întâmpla dacă ministrul Justiției nu anunță nici joi o decizie cu privire la posibilitatea de revocare a procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, Dragnea a evitat un răspuns clar: „Nu vreți să așteptăm ziua de joi?”.

„Sunteți mulțumit, personal, de activitatea ministrului Justiției?”, a fost următoarea întrebare primită de Liviu Dragnea. Răspunsul a venit sec: „Da”.

Liderul PSD a mai spus, referitor la întrevederea avută cu președintele Klaus Iohannis, că nu are în plan o colaborare cu șeful statului pe tema Justiției. „Nu vreau să colaborez cu președintele pe tema justiției pentru că nu am atribuții”, a arătat președintele social-democrat.

Liviu Dragnea a fost întrebat și dacă subiectul Justiția din România a figurat pe agenda discuțiilor cu ambasadorul american Hans Klemm.

Nu, nu a fost pe agenda de discuție. Și dacă ar fi deschis acest subiect, eu aș fi refuzat să discut atâta timp cât eu și această instituție nu este pe lanțul decizional, nu avea ce să discute cu mine”, a răspuns Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri