Dragoş Pîslaru, la Digi24: Aş mai avea nevoie de timp

Data actualizării: Data publicării:
Dragos Pislaru_agerpres_7601301
- "Europa 2020 în România - Priorităţi şi resurse" - conferinţă organizată de Reprezentanţa Comisiei Europene si Institutul Naţional de Statistică

Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, a declarat la Digi24 că nu a luat o decizie referitoare la o posibilă viitoare implicare politică. El a subliniat că nu a primit o oferta şi nici nu a avut discuţii în acest sens, dar că ar mai avea nevoie de timp pentru a-şi termina proiectele începute.

„Aşa tehnocraţi cum suntem, în viaţa societăţii suntem, politică partinică şi implicare în alegeri e altceva. În lunile pe care le mai am, mai am o promisiune - legea salarizării unitare. E greu să cred că dacă plec înainte de campania electorală pot să vin cu o versiune pe acest proiect.

În balanţă ar fi orice fel de soluţii partinice pentru a fi implicat sau nu, pe de altă parte sunt promisiuni pe care m-am angajat să le fac. Mai degrabă aş sta să îmi rezolv lucrurile pe care m-am angajat să le fac. Sunt la jumătatea mandatului, aş mai avea nevoie de timp.

Am această dilemă, nu am luat o decizie, dar dacă ar fi să aleg între a-mi termina agenda şi a mă implica într-o campanie, aş vrea să îmi termin agenda.

Nu am primit o ofertă concretă de a avea o poziţie în campanie, nu am vreo discuţie, aş putea fi mai util terminând ceva. Nu mi-am pus problema în ce partid", a declarat Dragoş Pâslaru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri