Firea nu renunță și vorbește despre „efectele adverse ale vitaminei D(ragnea)”

Data actualizării: Data publicării:
gabriela firea cex 19 nov inquam octav ganea image_6765

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, aduce noi critici președintelui PSD, Liviu Dragnea, dar și primarilor de sector care „aplaudă” decizia de tăiere a bugetului PMB.

firea si dragnea mana in mana 010_DIN_SITE011_ID84560_INQUAM_Photos_Octav_Ganea.jpg.jpg_
Primarul general Gabriela Firea și președintele PSD în Parlament. Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

„În doi ani, am achiziționat, cu toate piedicile abuzive cauzate de contestațiile neîntemeiate, 400 de autobuze noi Euro 6. Anul acesta, achiziționăm 100 autobuze electrice, 400 autobuze hibride și GNC, 100 troleibuze și 100 tramvaie. Pentru absolut toți bucureștenii, din toate cele 6 sectoare ale Capitalei. Este profund nedemn că unii primari de sectoare aplaudă tăierea bugetului Primăriei Capitalei. Înseamnă că sunt de acord ca bucureștenii să nu se poată bucura de condiții civilizate în transport, de modernizarea rețelei îmbătrânite de termoficare, de dotarea celor 20 de spitale etc”, scrie Firea, pe contul său de Facebook.

Aceasta publică și o imagine din care se poate citi: „Efecte adverse ale vitaminei D(ragnea): cu 25% mai puțini bani pentru transportul public în București!”. Evident, primarul Capitalei face referire la declarațiile de duminică ale șefului PSD, potrivit cărora ar trebui reduse bugetele serviciilor de informaţii şi ar trebui finanțat unui program prin care să fie acordată gratuit vitamina D copiilor, iar dacă nu face Guvernul această reducere, o va face Parlamentul.

Luni dimineață, primarul general l-a provocat pe Liviu Dragnea la o dezbatere televizată. ,,Cu cifrele și dovezile pe faţă, la orice televiziune dorește. Să vadă o țară întreagă cine minte și cine spune adevărul”, a scris Gabriela Firea pe Facebook. Edilul a susţinut că liderul PSD se face vinovat de tăierea de aproape 25 % din bugetul Bucureştiului şi manipulează când susţine că bucureştenii nu vor fi afectaţi. Primarul Capitalei a mai susţinut că bugetul a fost construit astfel, din dorinţa de răzbunare a liderului PSD.

Ulterior, într-o nouă postare, Gabriela Firea a revenit asupra provocării: „Liviu Dragnea! Tu și cu mine, în direct, la orice televiziune vrei. Cu cifrele pe masă, ele nu mint. Fii bărbat, nu fugi!”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri