Florin Cîțu: Îi voi face o invitație oficială lui Marcel Ciolacu. Ne vom vedea săptămâna aceasta la guvern

Data actualizării: Data publicării:
premierul florin citu isi da jos ochelarii la o conferinta de presa
Premierul Florin Cîțu. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Premierul Florin Cîțu spune că se va întâlni cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, „săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare” și că îi va face șefului PSD o invitație oficială pentru a discuta pe tema PNRR. Premierul a precizat că nu s-a răzgândit în ce privește întâlnirea cu Ciolacu, dar că întâlnirea nu a fost încă pusă pe agendă. Anterior, guvernul dezmințise o întâlnire între premier și liderul PSD.

„Am vorbit la telefon cu Marcel Ciolacu săptămâna trecută și ne vom vedea, sper, săptămâna aceasta, la guvern, o să îi fac o invitație oficială să discutăm puțin pe tema PNRR-ului”, a spus premierul Cîțu la Parlament.

Întrebat dacă s-a răzgândit în privința întâlnirii cu Marcel Ciolacu, Cîțu a răspuns:

„Nu m-am răzgândit, vă zic că am luat decizia să ne vedem.

Încă nu este pus în agendă, depinde și de programul domnului Ciolacu. Vom discuta săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare”.

Marcel Ciolacu anunțase încă de vineri că a fost sunat de Florin Cîțu pentru a stabili o întâlnire la care să fie discutate proiectele din Planul Național de Redresare și Reziliență.

După, însă, biroul de presă al guvernului anunța că premierul nu are în program o întâlnire cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, iar o astfel de întrevedere nu se afla nici pe agenda din aceasta săptămână a prim-ministrului. 

Marcel Ciolacu a spus că dacă PNRR nu va fi prezentat în Parlament, PSD va intra în grevă parlamentară.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri