Fostul purtător de cuvânt al PSD: Penibilul s-a ridicat la nivel înalt, numirea lui Ponta e ilegală

Data actualizării: Data publicării:
20170616_PONTA_GUVERN_06_INQUAM_Photos_George_Calin

Premierul Sorin Grindeanu a demis, vineri, patru secretari de stat, printre care Adrian Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD. Anterior acesta anunţase că numirea lui Victor Ponta în Guvern va avea drept consecinţă aplicarea deciziei Comitetului Executiv Naţional prin care s-a stabilit sancţiunea excluderii pentru orice membru al PSD care va accepta vreo funcţie în guvernul Grindeanu. Dobre a declarat la Digi24 că revocarea sa este un gest de slăbiciune şi de trădare din partea lui Ponta şi Grindeanu.

„Prin acest gest, Ponta şi Grindeanu nu au făcut altceva decât să îşi arate slăbiciunea, deşi penibilul s-a ridicat la niveluri mari, aceste cote se vor ridica tot mai sus. Asemenea gesturi politice nu îşi au locul.

Sunt bucuros că au făcut acest gest, am vrut să îmi ofer demisia când a fost decizia CEx, era normal să fie aşa ceva, sunt un om de partid. Importantă e poziţia mea în partid, nu în executiv.

Numirea lui Victor Ponta ca SGG e ilegală, pentru că secretarul de stat care a contrasemnat revocarea lui Busuioc nu avea atribuţiile delegate pentru asemenea chestiuni”, a declarat Adrian Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD.

FOTO: INQUAM PHOTOS - George Călin

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri