Gabriel Oprea explică cum se vopsește: Prima condiție e să ai păr. Cosmeticiana soției mă pensează. Nu-mi dau lacrimile

Data actualizării: Data publicării:
gabriela oprea vopsit la o terasa
Foto: Bogdan Păcurar

Gabriel Oprea, fost ministru de interne în guvernul Ponta, a declarat, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică la Kanal D, că folosește un șampon special „pentru păr grizonat” pentru a se vopsi. El spune că apelează la serviciile unei cosmeticiene care „în momentul când termină tratamentul soția mea, urmez și fac și eu tratament, inclusiv se ocupă de sprâncenele mele”.

Gabriel Oprea a fost întrebat: „Sunt voci care susțin că, pentru a părea mai tânăr, obișnuiți să vă pensați și să vă vopsiți și sprâncenele. Vreau să știu câți bani lăsați lunar la salon? Urmează întrebarea: Vă dau lacrimile la pensat?”.

„În primul rând, folosesc un șampon să mă vopsesc. Știți ce înseamnă albirea părului? Este o boală a părului, dar sunt două condiții ca să poți aplica acest șampon. Primul lucru e să ai păr pe cap, iar al doilea e să mai ai pigment 10-15%. Și am! De două ori pe lună mă dau cu acest șampon pentru păr grizonat, care are această culoare.

Doi. Soția mea are o cosmeticiană de vreo 20 și ceva de ani, foarte serioasă, care ne vine acasă. În momentul când termină tratamentul soția mea, urmez și fac și eu tratament, inclusiv se ocupă și de sprâncenele mele. Nu, nu-mi dau lacrimile când îmi pensează sprâncenele. Cred că este un lucru bun, normal, să te îngrijești”, a spus Gabriel Oprea.

Fostul ministru de interne Gabriel Oprea a fost achitat definitiv în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină, în care a fost judecat pentru ucidere din culpă.

Gabriel Oprea a fost trimis în judecată de DNA în mai 2018 la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Bogdan Gigină, care făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire a fostului ministru, a murit în octombrie 2015, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe strada Ştirbei Vodă din Bucureşti. Procurorii DNA spuneau în 2018 că vina pentru acest accident o poartă fostul vicepremier Gabriel Oprea şi administratorul firmei care a săpat groapa şi nu a semnalizat-o bine.

Anchetatorii arătau că poliţistul circula cu o viteză de 84 km/h, în condiţii de vizibilitate redusă determinate de întuneric şi ploaie. Dinamica producerii accidentului şi lipsa unor manevre de frânare determină concluzia că poliţistul nu a văzut obstacolele de pe carosabil (amenajările rutiere temporare) înainte de a intra în contact cu primul dintre acestea.

Procurorii au mai spus că Gabriel Oprea este cel care a impus, folosindu-se de ascendentul conferit de funcţia sa şi cu încălcarea dispoziţiilor legale care reglementează însoţirea demnitarilor, ca deplasarea să se facă cu viteză foarte ridicată, cauză care a contribuit la producerea accidentului rutier care a dus la decesul lui Bogdan Gigină.

El de asemenea a fost achitat definitiv în dosarul în care fostul vicepremier şi ministru de Interne a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu. Gabriel Oprea a fost pus sub acuzare în legătură cu achiziţionarea din fondurile operative ale Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI), în mod conspirat, a unui autoturism de lux Audi A8, folosit în exclusivitate de fostul demnitar.

În iulie 2018, Curtea de Apel Bucureşti a respins, ca neîntemeiată, acţiunea depusă de Oprea prin care acesta solicita anularea ordinului ministrului Educaţiei prin care i s-a retras titlul de doctor în drept.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri