Gabriel Oprea: Suntem pregătiți să revenim în politică

Data publicării:
oprea - raducanu - relansare unpr_inquam ganea (4)
Foto: Inquam/Octav Ganea

Gabriel Oprea reapare pe scena politică, după o lungă pauză, iar partidul său, UNPR, se reorganizează. Primul obiectiv major al UNPR este să intre în Parlamentul European, spune Gabriel Oprea.

Şi în timp ce Gabriel Oprea îşi anunţa revenirea în politică, în faţa sediului partidului zeci de susţinători ai acestuia îi scandau numele. Fostul ministru de Interne s-a retras de pe scena politică după moartea poliţistului Bogdan Gigină. De astfel, Gabriel Oprea a fost trimis în judecată în acest dosar.

Gabriel Oprea, fost preşedinte UNPR: Suntem pregătiți să revenim în politica de vârf, acolo unde vedem că este nevoie de noi. Noi venim să luptăm cu forțe noi, nu am fost perfecți, dar suntem dispuși să reparăm greșelile trecutului și avem dorința, puterea și determinarea să construim. Obiectivele noastre politice pentru perioada următoare sunt: să fim reprezentați în Parlamentul European, să avem un cuvânt de spus la alegerile prezidențiale și să intrăm în Parlamentul României. Vrem să readucem echilibrul și respectul în politică și între instituțiile statului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri