Gabriela Firea anunță că își deleagă din sarcini viceprimarului Bădulescu din cauza pandemiei de coronavirus

Data publicării:
firea-sedinta
Aurelian Bădulescu, viceprimar, și Gabriela Firea, primar.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, anunță printr-un comunicat, că a delegat o serie de sarcini viceprimarului Aurelian Bădulescu, „astfel încât toate măsurile să poată fi luate în timp real, legal și eficient”. Firea mai spune că această decizie vine pentru că „trebuie să participe simultan la mai multe comandamente de urgență sau ședințe operative”.

„Având în vedere faptul că în această perioadă, reprezentanții Primăriei Capitalei trebuie să participe simultan la mai multe comandamente de urgență sau ședințe operative și pentru că, potrivit legislației în vigoare, decidenții trebuie să aibă calitatea oficială să ia anumite hotărâri în timp scurt, Primarul General, Gabriela Firea, a delegat o serie de sarcini viceprimarului Aurelian Bădulescu, astfel încât toate măsurile să poată fi luate în timp real, legal și eficient.

Primarul General, Gabriela Firea: «Nu cred că este momentul să facem acuzații nefondate, să interpretăm informații auzite fără să verificăm sau să tragem concluzii greșite! Așa cum s-a putut constata, de la declanșarea acestei crize sanitare am fost prezentă în fiecare zi la serviciu și în spațiul public, astfel încât să facem tot ce ne stă în putință pentru a ieși din aceasta situație! NU fug și nu am fugit niciodată de responsabilități, am semnat acest document de delegare astfel incat si viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, să poata lua decizii oficiale rapid, in timp real. Astfel, având în vedere multitudinea de probleme de rezolvat, ne completăm și putem participa amândoi, prin rotație, la ședințele Comitetului municipal pentru situații speciale de urgență, la comandamentele de la spitale sau direcții sociale, la preluarea persoanelor în carantină etc.

Resping ferm aceste acuzații și consider că nu este momentul speculațiilor și atacurilor fără sens. Multa sănătate vă doresc tuturor!»”, se arată în comunicatul emis de PMB.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri