Klaus Iohannis: „Alegătorul să fie convins că nu mesajul anti-justiție duce România mai departe”

Data actualizării: Data publicării:
1 VOT
Membri PSD sector 3 si-au exercitat votul pentru alegerea presedintelui partidului.

Președintele face apel la români să nu se lase convinși de mesajul anti-justiție propagat de o parte dintre politicieni. „Sper să fie sancționați de electorat”, a punctat Klaus Iohannis.

Este interesantă această conjunctură în care unii politicieni din cele mai înalte funcții de stat au impresia că mesaje anti-justiție sunt bune pentru campania electorală. Eu îmi doresc foarte mult ca alegătorii să înțeleagă că mesajele anti-justiție sunt cea mai proastă cale. Eu sunt convins că România este țara care va reuși să scape de corupție și va avea o justiție întărită. Dar se vede că în pregătirea campaniei sunt politicieni care mizează, din păcate, și sper să fie sancționați de electorat, pe un discurs anti-justiție”, a declarat Klaus Iohannis cu privire la autodenunțul lui Sebastian Ghiță privind un posibil plagiat cu privire la lucrarea de doctorat a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Instituțiile sunt puternice”, a replicat președintele, adăugând că speră ca „alegătorul să fie convins că nu acest mesaj anti-justiție duce România mai departe”. Klaus Iohannis a mai punctat că mesajul anti-justiție este unul „retrograd și ne-ar duce înapoi într-o zonă în care nu dorim să mai ajungem”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri