Dragnea, despre incidentul de la Suceava: „Ieri eram mai nervos, azi sunt mâhnit că a ieșit Lazăr la pensie”

Data actualizării: Data publicării:
dragnea1

Președintele PSD Liviu Dragnea a făcut referire, în timpul discursului de la Botoșani, la incidentul de joi de la Suceava, unde bărbatul care l-a apostrofat a fost apoi scos din mulțime și bruscat de primar

„Ieri eram mai nervos la Suceava, astăzi nu sunt. Încă. Sunt puțin mâhnit că a ieșit Lazăr la pensie și trebuie să mă înțelegeți. Are o pensie uriașă. O și merită”, a spus ironic Liviu Dragnea, înainte de a se lansa în mai multe atacuri la adresa partidelor din Opoziție. 

„Vor să se desființeze dreptul la proprietate. Dacă vreți să nu mai aveți case, terenuri, frigidere, aragaze, Ok. Dar să votați în cunoștință de cauză. Ce au mai spus? Că vor să dea OUG să aresteze toți pesediștii. Se pare că fasciștii de dinainte încep să fie invidioși. Au mai zis că nu sunt de acord cu programul de dezvoltare locală și trebuie desființat”, a mai afirmat Liviu Dragnea la Botoșani. 

La conferința organizației județene care avea loc la Casa de Cultură din Botoșani, Liviu Dragnea a fost așteptat atât de simpatizanți, dar și de protestatari, care strigau „PSD, ciuma roșie”.

Cele două grupuri au fost ținute la distanță unele de altele de jandarmi, însă contestatarii liderului PSD le-au strigat susținătorilor acestuia: „Nu v-ați săturat să vă împingă pentru 50 de lei, oameni buni? Nu v-ați săturat să vă cheme să vă pună în autobuze? Copiii voștri nu sunt plecați în străinătate?”

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri