Ministrul Energiei, internat în spital, „îşi va relua activitatea în scurt timp”

Data actualizării: Data publicării:
toma petcu - 170104_AUDIERI_CABINET_GRINDEANU_00_INQUAM
Foto: Inquam Photos

Ministrul Energiei, Toma Petcu, în vârstă de 38 de ani, este internat în spital, dar potrivit unui comunicat al instituției pe care o conduce, își va relua activitatea în scurt timp.

toma petcu - 170104_AUDIERI_CABINET_GRINDEANU_00_INQUAM
Foto: Inquam Photos

ACTUALIZARE 14:30 ALDE a transmis, la rândul său, un comunicat în care dezminte orice informații în legătură cu o posibilă înlocuire în funcție a ministrului energiei:

„Din cauza unor probleme de sănătate, ministrul Energiei Toma Petcu urmează un tratament, pentru o perioadă de timp. Ca atare, atribuțiile sale de ministru au fost delegate pentru această perioadă secretarului de stat Robert Tudorache.

Alianța Liberalilor și Democraților precizează că informațiile apărute în presă referitoare la posibilitatea înlocuirii din funcția de ministru al Energiei a domnului Toma Petcu sunt simple speculații”

ACTUALIZARE 14:00 - „Ministrul Energiei, Toma Petcu, este internat într-un spital din România pentru un tratament de scurtă durată, ca atare şi îşi va relua activitatea în scurt timp. Între timp, atribuţiile ministrului au fost delegate secretarului de stat Robert Tudorache”, a precizat ministerul, într-un comunicat.


Ministrul Energiei, Toma Petcu, în vârstă de 38 de ani, este internat în spital de la sfârşitul săptămânii, iar în funcţie de evoluţia stării de sănătate a acestuia este posibil să fie înlocuit în funcţie, declaraseră anterior, pentru News.ro, surse oficiale.

Conform surselor citate, Toma Petcu ar avea probleme de sănătate serioase, el aflându-se la acest moment sub tratament.

În funcţie de evoluţia stării de sănătate a acestuia, este posibil ca Toma Petcu să fie înlocuit în funcţia de ministru al Energiei, însă la acest moment nu a fost luată o decizie, au precizat aceleaşi surse.

Petcu este copreşedinte al organizaţiei ALDE din Giurgiu şi totodată vicepreşedinte al ALDE la nivel naţional.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri