Piedone amenință că va candida la Primăria Capitalei: „Dacă nu puteţi voi, pot eu”

Data actualizării: Data publicării:
Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone. Foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a cerut alianţei PSD-PNL să anunţe cât mai repde candidatul pentru Primăria Capitalei, afirmând că, în caz contrar, va candida el. Piedone acuză lupta de orgolii în coaliția PSD-PNL.

„Dacă nu puteţi voi, pot eu! Dacă orgoliile voastre sunt mai presus de interesele cetăţenilor, trageţi obloanele, închideţi partidele şi lăsaţi Bucureştiul în seama celor dispuşi să muncească pentru dezvoltarea lui! Dacă funcţiile publice vă sunt mai importante ca oamenii, ieşiţi urgent şi definitiv din politică! Dacă sunteţi încrezători că cetăţeanului îi place circul politic şi aşteaptă zilnic promisiuni deşarte înseamnă că nu înţelegeţi prezentul! Dacă nu înţelegeţi oamenii, n-aveţi cum să lucraţi în folosul lor! Nu sunt perfect, nu dau sfaturi, dar sunt liber să am opinii şi mai ales liber să iau decizii! În consecinţă, rog alianţa puterii să nu-şi mai fluture orgoliile în public şi să-şi anunţe rapid candidatul pentru Capitală! În caz contrar, anunţ public că îmi pun cei 30 de ani de experienţă în administraţia publică în slujba cetăţenilor care mă vor primar al Capitalei”, a scris Piedone, miercuri, pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Gabriela Firea a declarat la Digi24 că vrea în continuare să candideze la primăria Capitalei, dar a vorbit și despre candidații pe care i-ar susține, în cazul în care PSD nu ar decide să o nominalizeze.

Firea i-a menționat pe primarii de sector Robert Negoiță și Daniel Băluță, ambii de la PSD, și Cristian Popescu Piedone, de la PPUSL. Dar Negoiță și Băluță au spus deja că vor un nou mandat la primăriile pe care le conduc deja.

„Dacă din anumite motive de politiă internă sau de calcule ale negocierii în coaliție nu voi fi eu desemnată candidat pentru Primăria Capitalei, voi susține un alt coleg de-al nostru, fie că este vorba despre colegii de la sectoarele 3 și 4, Robert Negoiță și Daniel Băluță, și de asemenea, aliat cu PSD, PPUSL – și mă refer la Cristian Popescu Piedone”, a spus Gabriela Firea.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri