Politicienii au împânzit rețelele de socializare cu fotografii de sezon

Data publicării:
elena udrea craciun

Elena Udrea a furat startul şi a împodobit bradul vineri, chiar dacă tradiția spune că pomul de Crăciun trebuie să fie gata în Ajun, pe 24 decembrie. Fostul ministru al Turismului a avut şi un mesaj pentru prietenii virtuali: „Astăzi am împodobit bradul împreună cu familia și câțiva prieteni. Mi-aş dori ca în fiecare casă să se simtă atmosfera de sărbătoare. Voi ați început pregătirile?”.

Ministrul delegat pentru IMM-uri şi Turism, Maria Grapini, s-a pozat, zilele trecute, la Mioveni, într-o gospodărie unde s-a tăiat porcul şi s-a bucurat de delicatesele de sezon.

Soţia premierului, europarlamentarul PSD Daciana Sârbu, a preferat să posteze fotografii din timpul unei acţiuni caritabile organizată, de sărbători, de partidul său.

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a povestit, tot pe Facebook, despre o întâlnire cu pretenii săi, în oraş, la final de an: „Alături de arădeni, am petrecut o seară plină de optimism și voie-bună. Am reîntâlnit prieteni vechi şi la o cană de vin fiert, depănând amintiri, am uitat cu toții de frigul de afară”.

Deputatul PDL Petru Movilă a mers la o grădiniţă ca să-l întâlnească pe Moş Crăciun. Nici primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, nu s-a lăsat mai prejos. El i-a invitat pe internauţi să-şi petreacă sărbătorile în zona, tentându-i cu un album foto pe care l-a intitulat „Nicăieri în lume nu-i Crăciun ca-n Maramureş!".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri