Sari la conținut
News Alert

Ponta: Politicieni cinici folosesc diferenţele de religie în scopuri meschine

Deputatul PSD Victor Ponta a scris sâmbătă, pe Facebook, cu ocazia începutului Ramadanului, că există politicieni „populişti şi cinici” care încearcă să folosească diferenţele de religie în „scopurile lor meschine”, scrie News.ro. Fostul premier afirmă că România „poate şi trebuie” să rămână o ţară tolerantă, în care fiecare cetăţean să îşi practice credinţa.

Cu ocazia începutului Lunii Sfinte a Ramadanului le urez tuturor musulmanilor pace, linişte şi fericire alături de toţi ceilalţi locuitori ai României - indiferent de religia şi credinţa lor!”, a scris fostul premierul.

El a adăugat că există politicieni „populişti şi cinici” care încearcă să folosească diferenţele de religie în „scopurile lor meschine”.

„Ştiu că politicieni populişti şi cinici alături de jurnalişti dornici de audienţă cu orice preţ încearcă în ultima perioada să folosească diferenţele de religie în scopurile lor meschine / dar eu sunt convins că România poate şi trebuie să rămână o ţară tolerantă în care fiecare cetăţean onest să poată să îşi practice credinţa şi în care respectul şi valorile comune să ne unească pentru binele comun”, a conchis Victor Ponta.