Rareș Bogdan: Nu mă interesează ce zice Ciolacu de PNL. Haideți să vedem ce face în SUA. Mă aștept să revină cu rezultate notabile

Data actualizării: Data publicării:
rares bogdan face declaratii
Rareș Bogdan, europarlamentar PNL. Photos / George Călin

Marcel Ciolacu și Rareș Bogdan își continuă cearta prin declarații publice. Prim-vicepreședintele liberal nu rămâne dator, după ce liderul PSD l-a acuzat că încalcă „liniile roșii” ale Coaliției și dezvăluie informații din ședințe. Rareș Bogdan a declarat duminică seară, în emisiunea Briefing, cu Liliana Ruse, că Marcel Ciolacu știe mai bine cine îi pune „piedici”. Apoi a ironizat vizita acestuia în Statele Unite.

Marcel Ciolacu: "E o linie roșie. Nu folosești discuții într-un cerc fiindcă coaliția restrânsă cu liderii e cercul cel mai restrâns - nu folosești informații guvernamentale sau decizii care urmează să fie luate, să le dai pe surse. Înțeleg și acest joc. Dar nu din cercul strâns. De aceea m-am supărat. Rareș Bogdan nu e un lider rău. Problema e că trebuie să respectăm și să învățăm să ne respectăm între noi."

Rareș Bogdan: "Știe foarte bine, mai bine decât oricine către cine au plecat, cum au plecat de obicei informații și de obicei, aceste informații, 95% dintre ele, PNL ieșea foarte prost. Dacă cineva dintre ai noștri, eu sau altcineva ar fi dat informații, cu siguranță n-am fi dat informații în care să arătăm șifonați. 

Eu m-am obișnuit ca Ciolacu să încerce să creeze aceste umbre de fum. Haideți să vedem ce face domnul Ciolacu în SUA și cum duce guvernarea Româniie. Asta mă interesează la ce face Ciolacu, nu la ce zice de PNL, de Rareș Bogdan sau de alți lideri PNL. Asta e, dacă dorește sa guverneze cu noi, trebuie să ne accepte pe toți.

Pe unii ne iubește mai mult, pe alții ne urăște. Eu, cu siguranță nu fac parte dintre cei pe care îi iubește și nici n-am de gând vreodată să fiu simpatic lui Ciolacu.

Orice reprezentant al țării, că e președinte sau premier, odată ajuns în SUA trebuie să aducă un plus pentru țara mea. Având în vedere că s-a dus acolo însoțit și de 6 miniștri, inclusiv de la noi din PNL, mă aștept să revină cu rezultate notabile. Eu îi doresc mult succes”, a comentat Rareș Bogdan.

Premierul Marcel Ciolacu şi-a început vizita oficială în Statele Unite ale Americii la Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington, unde a comemorat, duminică, victimele genocidului din cel de-Al Doilea Război Mondial. El a încheiat turul muzeului în Sala Amintirii (Hall of Remembrance), un spaţiu de reculegere, unde a aprins o candelă, alături de membri ai delegaţiei sale oficiale.

Marcel Ciolacu a semnat apoi în cartea de onoare a Muzeului. Alături de delegaţia română s-au aflat ambasadoarea SUA în România, Kathleen Kavalec, şi ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, Andrei Muraru. Ghidul delegaţiei în muzeul memorial a fost directoarea instituţiei, Sara Bloomfield.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri