Relu Fenechiu, în continuare șef al PNL Iași

Data publicării:
fenechiu Mediafax Foto-Liviu Chirica- RESIZED-2

Cu 97 de voturi „pentru” şi trei „împotrivă”, membrii Delegaţiei Permanente Teritoriale a PNL Iaşi i-au acordat lui Relu Fenechiu încrederea pentru continuarea mandatului acestuia în funcţia de preşedinte al filialei, votul fiind secret, potrivit unui comunicat al PNL Iaşi, citat de Mediafax.

Participanţi la această şedinţă au declarat că votul de încredere a fost cerut de Relu Fenechiu pentru a vedea sprijinul de care se bucură în cadrul organizaţiei.

„Acest vot de susţinere mă bucură şi, totodată, mă responsabilizează pentru a-mi continua eforturile de a promova proiectele şi interesele Iaşiului la nivel naţional. Vreau să le mulţumesc colegilor mei pentru sprijin şi să îi asigur că, atât timp cât voi fi preşedintele acestei filiale, priorităţilor lor vor fi şi priorităţile mele”, a afirmat Relu Fenechiu, citat în comunicat.

În 12 iulie, Relu Fenechiu a fost condamnat de instanţa supremă la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul „Transformatorul”, pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată, decizia nefiind definitivă. Ulterior, el a fost revocat din funcţia de ministru al Transporturilor, pe care o deţinea de la sfârşitul anului 2012.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri