Reproșul lui Cătălin Rădulescu pentru Tudorel Toader: Trebuia să dea amnistia și grațierea

Data actualizării: Data publicării:
catalin radulescu2

Moțiunea simplă depusă de opoziție împotriva ministrului Justiției a picat în Parlament. Opoziţia îi reproșează lui Tudorel Toader că fraternizează cu infractorii din politică şi că încearcă să politizeze justiţia. Parlamentarii puterii au însă alte reproșuri.

„Dacă e să-i reproșez ceva ministrului de Justiție este că trebuia să facă ce avea în fișa de post, adică să modifice dânsul legile justiției, nu noi, să modifice dânsul Codul penal și Codul de Procedură Penală, că poate noi am greșit și nu am fost așa de buni ca dânsul, și să dea amnistia și grațierea”, a spus Cătălin Rădulescu.

Amnistia şi graţierea este un lucru (sic!) care trebuie făcut indiferent de ce program ar fi de guvernare. Amnistia şi graţierea rezultă în urma abuzurilor din ultimii opt ani de zile”, a adăugat el.

Chiar dacă parlamentarii PSD nu au votat împotriva lui, Toader nu a scăpat de riscul remanierii, avertizează Cătălin Rădulescu.

Remanierea poate fi pentru orice ministru care alege să facă altceva decât se hotărăşte în coaliţie şi în partid. Dacă nu face ce vrea coaliţia şi partidul, sigur că ministrul ăla nu are cum să stea”, a spus deputatul.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri