Rezultatul întâlnirii dintre Dragnea și contestatarii săi din PSD

Data actualizării: Data publicării:
171113_LIVIU_DRAGNEA_DECLARATII_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ore tensionate înainte de şedinţa decisivă de mâine a Partidului Social Democrat. Liviu Dragnea a fost astăzi faţă în faţă cu cei care îl contestă în interiorul formaţiunii pe care o conduce.

Cei care îi cereau lui Liviu Dragnea fie să facă un pas în spate, fie să schimbe Guvernul ar fi picat la pace cu liderul PSD, potrivit informațiilor Digi24. Președintele partidului a făcut un apel la calm și la unitate din Partid.

Printre cei cu care s-a întâlnit Dragnea a fost și fostul premier Mihai Tudose. Au participat, de asemenea, deputatul PSD Marcel Ciolacu, un apropiat al lui Mihai Tudose și Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui.

La această întâlnire s-au discutat cele mai fierbinți subiecte ale momentului – o posibilă remaniere în Guvern, pentru că sunt multe nemulțumiri în teritoriu legate de executiv, și un posibil pas în spate pe care ar putea să-l facă Liviu Dragnea.

La această oră, are loc o întâlnire informală, la un restaurant din Neptun, între premierul Viorica Dăncilă, miniştri parlamentari şi lideri PSD din teritoriu. A ajuns și primarul Capitalei, Gabriela Firea, și este așteptat să ajungă în curând și președintele PSD. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri