Robert Negoiță ar putea candida ca independent la Primăria sectorului 3

Data publicării:
robert negoita 2019-02-03 instant cex-8498 - george calin inquam
Foto: InquamPhotos / George Călin

Primarul sectorului 3 Robert Negoiţă, a spus la Digi24 că ar putea candida din nou pentru această funcție, dar ca independent.

„Probabilitatea foarte mare e să candidez ca independent”, a subliniat el.

„Este comod psihic pentru mine. Nu aveţi nicio idee de câte ori am plecat de la şedinţele de partid cu un sentiment de lehamite, ca să nu spun scârbă de ce se întâmplă acolo, cerându-mi scuze în acelaşi timp pentru milioanele de oameni care au crezut în acest partid ca şi mine şi care au votat pentru acest partid cu speranţă. Dacă nu respectă un minim necesar, adică eu ce am scris în scrisoare e un minim, dacă nu se asumă punct cu punct aceste obiective, aceste valori, aceste principii, îi dau şanse zero şi o spun cu foarte mult regret”, a spus Robert Negoiță.

El a adăugat că PSD este „condamnat la dispariţie” dacă nu scapă de „paraziţi”, dar că au existat și oameni cu tărie de caracter în PSD.

Când am semnat acea scrisoare prin care am cerut ca Liviu Dragnea să plece, Marcel Ciolacu a semnat în primii zece şi nu doar că a semnat, dar nu a făcut ca domnul Fifor, după ce a semnat şi să vadă că lucrurile ies altfel decât s-ar fi aşteptat, să spună că nu a semnat dumnealui. Am fost totuşi o mână de oameni care am avut tăria de caracter să arătăm că suntem decişi într-o anumită direcţie. Ce s-a întâmplat şi se întâmplă în continuare în partid e o chestiune care mă face să nu fiu foarte optimist”, a mai spus Negoiţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri