Scandal în comisia de muncă. Parlamentarii au chemat-o pe Alexandru să discute despre salarii, dar s-au certat pe campania electorală

Data publicării:
comisia de munca

Circ în comisia de Muncă de la Camera Deputaților. Parlamentarii au chemat-o pe ministrul de profil, Violeta Alexandu, ca să afle dacă mărește salariul minim de la întâi ianuarie, cum promisese PSD, dar au sfârșit prin a se certa din cauza campaniei electorale.

Lia Olguța Vasilescu (PSD): E adevărat ca ați cerut angajaților ministerului Muncii să scoată Banca Mondială din proiecte și să introducă ong-uri românești. E un zvon? Bun, ați infirmat.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: vrea să rămână și pe bandă. Nu mai aplecați urechea la zvonuri. Nu mai lansați astfel de acuzații. Nici vorbă!

Dan Vîlceanu (PNL): Câți ați plătit sal în economie? Ia câți? 2-3?

Lia Olguța Vasilescu (PSD): Vă referiți la firma dvs care a devalizat Complexul Energetic Oltenia?

Dan Vîlceanu (PNL): Mă bucur că ați spus la microfon, că ar fi cazul să vă dau în judecată pentru asta.

Lia Olguța Vasilescu (PSD): Oho! Chiar rog! Pe mine și pe toată presa olteană.

Dan Vîlceanu (PNL): Nu, pe dvs, de la dvs pleacă mizeriile astea. Mi se pare absolut iresponsabil și ipocrit că oameni care nu au plătit în viața lor un salariu unui cetățean să vină să dea lecții.

Lia Olguța Vasilescu (PSD):D-le președinte, noi o audiem pe dna Alexandru aici sau ne audiază dl Vîlceanu pe noi? Ah, nu e dezbatere, la dezbatere îl așteptăm pe Iohannis, dar e atât de laș, încât nu vine.

Dan Vîlceanu (PNL): Mie îmi plac dezbaterile, chiar dacă sunt mai aprinse.

Lia Olguța Vasilescu (PSD): Păi, chemați-l și pe Iohannis, că nu e așa de curajos.

Dan Vîlceanu (PNL): Poate că uite, pot dovedi chiar și unei femei poate există eleganță în dezbateri.

Lia Olguța Vasilescu (PSD): Eu nu înțeleg de ce te bagi tu în seamă.

Dan Vîlceanu (PNL): Dna Vasilescu...

Lia Olguța Vasilescu (PSD): Te mai alinți mult? Gata, am înțeles! Ai făcut o ciorbă tot ca să îi dai timp dnei ministru ca să știe ce să spună.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri