Sari la conținut

Traian Băsescu îl atacă pe Victor Ponta: Plagiatorul mincinos este şi ticălos

Plagiatorul mincinos este şi ticălosTata socru, fostul ministru al Agriculturii Ilie Sîrbu, a patronat semnarea, în...

Posted by Traian Băsescu on Thursday, May 14, 2015

Tata socru, fostul ministru al Agriculturii Ilie Sîrbu, a patronat semnarea, în 2003, a unui contract pe zece ani cu austriecii de la Schweighofer.

La semnarea contractului, şeful corpului de control era actualul premier, Victor Viorel Ponta.

Actualul director general de la ROMSILVA, domnul Adam Crăciunescu, protejat al lui tata socru, era secretar de stat, responsabil cu pădurile în Ministerul Agriculturii atunci când s-a semnat contractul cu austriecii.

În 2013, când contractul pe zece ani al austriecilor a expirat, Victor Viorel Ponta era prim-ministru, Adrian Crăciunescu era director la ROMSILVA, iar tata socru devenise celebru samsar al codrilor şi terenurilor agricole ale României. Niciunul nu a făcut nimic pentru a pune frână lăcomiei austriecilor.

Mai mult, ticălosul plagiator şi mincinos face aluzie la faptul că, în susţinerile lui, are argumente primite de la servicii de informaţii, lucru absolut imposibil fără informarea simultană a preşedintelui, având în vedere magnitudinea subiectului.

Şi pentru că urmare a reacţiei societăţii, se strânge laţul în jurul politicienilor care au patronat jaful pădurilor, ca orice ticălos, Ponta încearcă să arunce mortul peste gardul Cotrocenilor, profitând de faptul că preşedintele a fost suficient de inabil să nu explice public motivul întoarcerii la Parlament a Codului silvic.

Este drept că, dincolo de gardul Cotroceniului, se află şi sforarul Dan Mihalache, dar totuşi... Ponta, vezi că mortul este în familia ta, în administraţia ta şi în clientela ta politica, vezi Hrebenciuc, Adam, Ilie Sîrbu etc”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citiți și: Klaus Iohannis, nou atac la premier: Nu mai tolerez așa ceva!