Un deputat USR propune un altfel de protest: Dacă 500.000 de români fac asta, Guvernul Dăncilă e istorie

Data publicării:
tudor benga_fb
Foto: Facebook

Deputat USR Tudor Benga spune că sunt mai multe forme de protest paşnic şi îi îndeamnă pe cei care cer demisia Guvernului să îşi anunţe şeful luni dimineaţă că nu pot ajunge la muncă, scrie News.ro. În opinia lui Benga, dacă jumătate de milion de oameni fac asta două zile, „Guvernul Dăncilă e istorie”.

tudor benga_fb
Foto: Facebook

„Mulţi dintre voi îmi scrieţi şi mă întrebaţi ce puteţi face. Vreţi o soluţie simplă, paşnică şi eficientă de a da jos guvernul PSD în câteva zile? Poftiţi aici: luni dimineaţă la prima oră puneţi mâna pe telefon, email, whatsapp, sau ce preferaţi voi şi anunţaţi-vă şeful că nu veţi putea ajunge luni la muncă. Poate că vă e rău, poate vi s-a stricat maşina, poate că nu are cu cine sta copilul. Şi staţi frumuşel acasă luni. Atât”, scrie deputatul USR pe pagina sa de Facebook.

În opinia lui Benga, dacă jumătate de milion de oameni fac asta două zile, „Guvernul Dăncilă e istorie”.

„Juma’ de milion de oameni dacă fac treaba asta două trei zile şi guvernul Dăncilă e istorie. Vorbesc la modul cel mai serios! Există diverse metode de rezistenţă paşnică şi e timpul să ne gândim la ele. Aşa că daţi mai departe cu un share sau cu un copy paste si hai să ne punem în mişcare. Ajunge cât şi-a bătut Dragnea joc de ţara asta!”, afirmă Tudor Benga.

Sursa: News.ro

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri