Victor Ponta: Traian Băsescu, atacat de propria creaţie

Data publicării:
victor ponta - serios

Într-un mesaj pe Facebook, Victor Ponta scrie că Traian Băsescu este atacat de „monstrul” pe care el l-a creat – justiţia. Comentariul vine după ce fiica cea mare a fostului preşedinte, Ioana Băsescu, a fost pusă de DNA sub control judiciar. Fostul premier mai scrie şi că în România justiţia pedepseşte familiile celor vinovaţi.

victor ponta - serios

Victor Ponta: „Un singur comentariu: Traian Băsescu este exact Victor Frankenstein din romanul faimos scris acum 200 de ani - dacă nu l-a citit la timpul potrivit sau dacă a crezut, în mod naiv, că el va avea alta soartă e doar problema lui, acum se jeluieşte degeba!

Problema noastră cu adevărat este că, după două secole, noi, în Romania, aplicăm încă metodele barbare din Antichitate sau din Evul Mediu prin care facem „Justiţie” pedepsind familia - părinţi, fraţi, copii care nu au nicio altă vină în afară de a fi rude apropiate!

Şi asta este deja pentru toţi cei care vrem să nu mai acceptăm aceste metode şi abuzuri şi să trăim într-o societate liberă şi modernă!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri