Video Moment penibil la Iași. Șoșoacă și-a regizat o întâmpinare prezidențială. O fanfară falsează, în timp ce ea imită salutul președintelui

Data actualizării: Data publicării:
diana sosoaca in parlament
Diana Șoșoacă. Foto: Inquam Photos / George Călin

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost primită la Iași, de Ziua Unirii Principatelor Române, cu o ceremonie asemănătoare cu cea destinată președintelui României la ceremoniile oficiale. Nu au lipsit coroana de flori și fanfara care i-a cântat, ce-i drept fals, marșul cu care este întâmpinat șeful statului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-o înregistrare video postată pe TiK Tok de „Liber dacul S.O.S București sector 2” și preluată de Șoșoacă pe pagina ei oficială de Facebook, se vede cum simpatizanții senatoarei se pregătesc de primirea acesteia.

„Când vine doamna, începeți să cântați”, se aude în filmare.

Apoi trece un grup de oameni cu o coroană cu flori. După câteva secunde încep să se audă aplauze, iar fanfara primește ordin să cânte.

Pe sunetul „Marșului de întâmpinare”, cântat de fanfara militară la ceremoniile la care participă președintele României, Diana Șoșoacă trece printre simpatizanți. Nimeni nu pare să remarce însă notele false.

Apoi, Diana Șoșoacă îl imită pe șeful statului: se întoarce și salută mulțimea, spunând răspicat „Buna ziua!”, iar simpatizanții SOS îi răspund: „Să trăiți”, așa cum fac militarii Brigăzii 30 Gardă la ceremoniile prezidențiale.

Șoșoacă pleacă mai departe, iar filmarea se încheie cu scandarea „Diana președinte!”.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri