Virgil Popescu îl anunță pe Simion că nu e la Davos și îl acuză că și-a vândut sufletul Rusiei

Data actualizării: Data publicării:
virgil popescu la o sedinta
Virgil Popescu îl anunță pe Simion că nu e la Davos și îl acuză că și-a vândut sufletul Rusiei. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Virgil Popescu a răspuns marți acuzațiilor formulate de George Simion într-o conferință de presă, când a spus despre fostul ministru că este un „pion al unor interese străine de interesul naţiunii române”, alături de Iulian Fota, Marcel Ciolacu, Klaus Iohannis şi Sebastian Burduja. Popescu spune că liderul AUR „a ratat momentul să tacă”, și ține să-i transmită că nu se află la Davos.

După ce și-a vândut sufletul stăpânului Rusiei și îi reprezintă pe cei care subminează țara, confuzia a pus stăpânire totală pe mintea unui așa zis politician de la noi! Încă o dată, George Simion, președintele AUR, a ratat momentul să tacă. Mă enumeră printre «pionii unor interese străine de interesul naţiunii române», acuzând negocieri purtate de ţara noastră cu Ucraina pentru un acord bilateral privind garanţii de securitate”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

„Georgică, nu sunt la Forumul de la Davos! Și ca să îți revii în simțiri îți aduc aminte că nu mai sunt ministru de aproape un an! Așa că renunță la obsesiile găunoase. Lasă-i pe români în pace! Că le faci foarte mult rău!”, a adăugat fostul ministru, care a ținut să încheie postarea cu un proverb românesc: „Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri