Video Polițist bătut de un bărbat pe stradă. Agresorul a fost imobilizat

Data publicării:
barbat cu catuse
Foto: GettyImages

Un bucureştean este cercetat pentru ultraj, după ce a lovit cu pumnul în faţă un poliţist care venise în urma reclamaţiilor că bărbatul lovea maşinile parcate pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei.

Sindicatul Europol a publicat pe Facebook un filmuleţ în care un poliţist este făcut knock-out de bărbatul care, după primele informaţii, este recidivist. În imagini se vede cum polițistul este doborât cu o lovitură, însă colegii lui intervin imediat și îl imobilizează pe agresor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Un recidivist sub influența alcoolului, fapt despre care, evident, în momentul interacțiunii polițiștii nu aveau cunoștință și o clipă de neatenție ne demonstrează cât de ușor este să ajungi victimă.

Polițiștii Secției 26 au intervenit azi noapte la un banal apel 112, în care se reclama tulburarea liniștii și ordinii publice, iar la fața locului au găsit un bărbat care nu a avut nicio reținere în a-l lovi pe colegul nostru.

Această scenă ne demonstrează că indiferent de situație, polițiștii nu trebuie să lase garda jos și să subestimeze persoana din fața lor”, au scris polițiștii de la Sindicatul Europol.

Agresorul a fost imobilizat și dus la poliție.  

"La data de 4 iulie, în jurul orei 23,00, prin apel 112 s-a reclamat faptul că pe o stradă din sectorul 4 un bărbat loveşte autoturismele parcate. Poliţişti din cadrul Secţiei 26 au depistat persoana în cauză, care lovise două autoturisme parcate, provocând distrugeri la nivelul ştergătoarelor şi oglinzilor", informează Poliţia Capitalei  într-un comunicat.

Întrucât bărbatul a devenit agresiv şi a lovit un poliţist, acesta a fost imobilizat şi dus la poliţie, unde a fost identificat şi ulterior internat într-o unitate spitalicească.

În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Editor: B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri