Un polițist din Hunedoara, care a vrut să despartă doi bătăuși, a fost lovit de amândoi. Incidentul a avut loc chiar în sediul Poliției

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

Un polițist din județul Hunedoara a fost agresat fizic chiar în sediul Poliției, după ce a încercat să despartă doi bătăuși. Agentul a intervenit pentru a afla un conflict izbucnit între doi bărbați, care se aflau la audieri. A fost împins de unul și lovit de celălalt, iar pentru fapta lor, pe lângă acuzațiile inițiale pentru care erau deja cercetați penal, bărbații vor răspunde și pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv loviri și alte violențe, scrie News.ro.

Incidentul a avut loc marți dimineața, în sediul Poliției Muncipiului Petroșani.

"La data de 05 martie 2024, în jurul orei 09:20, la sediul Poliţiei Municipiului Petroşani s-a prezentat un bărbat de 54 de ani, din Petroşani, însoţit de avocatul ales, pentru a fi audiat în cadrul unui dosar penal aflat în lucru, la Poliţia Municipiului Petroşani (ca urmare a unei altercaţii ce a avut loc în Petroşani, la data de 15 februarie 2024). La un interval de câteva minute, la sediul Poliţiei s-a prezentat şi un bărbat de 39 de ani, din Petroşani, împreună cu apărătorul ales, acesta, de asemenea, fiind citat pentru audiere, în cadrul aceluiaşi dosar penal", a transmis, marţi, IPJ Hunedoara.

La un moment dat, cei doi bărbaţi au început un schimb de replici.

"În timp ce ofiţerul de serviciu înregistra persoanele menţionate în registrul de acces al persoanelor în sediul Poliţiei, între bărbatul de 39 de ani şi cel de 54 de ani a avut loc un schimb de replici, motiv pentru care bărbatul de 54 de ani a fost invitat să aştepte într-o sală de la parterul clădirii", a arătat sursa citată.

În doar câteva minute, conflictul a degenerat, iar cei doi au început să se lovească. Un polițist a intervenit să îi despartă, dar a ajuns victimă colaterală.

"La un moment dat, bărbatul de 39 de ani s-a îndreptat către cel de 54 de ani, pe care l-a lovit, iar în timpul altercaţiei a intervenit un agent de poliţie din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Petroşani, pentru a-i despărţi cei doi, poliţistul fiind împins de bărbatul de 54 de ani şi lovit de cel de 39 de ani", a adăugat IPJ Hunedoara.

Conflictul a fost aplanat de ceilalți polițiști prezenți în clădire. Agresorii au fost separați și conduși în birouri diferite, pentru audiere.

Pe lângă dosarul penal deschis deja pe numele lor, cei doi bărbați s-au ales cu câte unul nou, pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri