Polițiștii au prins un bărbat care a furat două mașini, după ce amenințase pe un altul cu cuțitul. Urmărire prin București

Data actualizării: Data publicării:
masini furate si avariate dupa o urmarire prin bucuresti
Ambele mașini furate au fost avariate. Sursa foto: Poliția Capitalei

Un tânăr de 22 de ani care furase două mașini a fost prins vineri seară, după o urmărire în București, informează Poliția Capitalei. El amenințase cu cuțitul un bărbat de la care a furat prima mașină, cu care a provocat un accident.

Poliţiştii de la Secţia 20 Poliţie au observat vineri seara, în jurul orei 23.00, un accident între două autoturisme, în apropierea unui complex comercial din Sectorul 6, potrivit Poliţiei Capitalei.

Ambii şoferi implicaţi în eveniment au coborât din maşină, moment în care unul dintre aceştia s-a urcat în cealaltă maşină şi a fugit de la faţa locului.

Polițiștii au pornit în urmărirea maşinii și au cerut şi sprijinul altor echipaje. Maşina urmărită a fost oprită pe o stradă din Sectorul 6, iar şoferul, un bărbat de 22 de ani, imobilizat şi dus la secția de poliţie.

„Din primele date s-a stabilit că bărbatul ar fi sustras primul autoturism pe care îl conducea la momentul producerii accidentului din municipiul Curtea de Argeş, după ce ar fi ameninţat o altă persoană cu un cuţit”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri