Prima declarație a lui Gheorghe Emanuel Richard despre noaptea în care a fost omorât liderul Duduienilor, Emi Pian

Data actualizării: Data publicării:
interlop
FOTO: Captura Digi24

Gheorghe Emanuel Richard, din clanul Rinu, principalul suspect în cazul uciderii liderului clanului Duduianu, spune că este recunoscător că a scăpat cu viață din conflictul în care și-a pierdut viața Emi Pian.

Actualizare 15:20: Tânărul de 26 de ani a fost reținut, vineri, pentru 24 de ore. Anchetatorii vor cere în fața judecătorilor de la Tribunalul București arestarea bărbatului, suspectat de omor.


El a fost adus cu duba Poliției la Serviciul Omoruri pentru a da declarații în dosarul în care este principalul suspect.

Bărbatul a fost adus direct de la spitalul Elias din Capitală, unde este internat sub pază strictă. El avea mâna în ghips și purta mască de protecție.

La coborârea din duba poliției, a făcut o scurtă declarație jurnaliștilor.

Reporter: Ce s-a întâmplat în seara aia?

Suspect: Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață!

Reporter: Tu l-ai ucis?

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.

În acest caz, oamenii legii au făcut mai multe razii.

Între timp, vila lui Emi Pian este păzită non stop de polițiști și de jandarmi. Sute de oameni sunt în permanență în casa familiei acestuia, la priveghi, iar autoritățile se așteaptă la răzbunări violente.  

Comandantul Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, a declarat la Digi24 că poliția "este la datorie" și că în ultimele zile au fost scoși în stradă mai mulți polițiști, care sunt ajutați în filtrele pe care le organizează de jandarmi și de polițiști locali.

Șeful Poliției București a susținut că poliția va rămâne la vila lui Emi Pian "cât va fi nevoie”.

Emi Pian va fi înmormântat duminică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri