Primarul Timișoarei, operat de o hernie inghinală "din prea multă zburdălnicie"

Data actualizării: Data publicării:
Nicolae Robu-1

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a suferit o intervenție chirurgicală la Spitalul Militar, pentru a-și rezolva o problemă mai veche. Edilul avea o hernie inghinală, cu care mărturisește că s-a ales "din prea multă zburdălnicie", relatează Tion.ro.

„Din păcate, nu vă pot oferi poze cu mine în culee, cu pantalonii suflecați și cu luminița de la capătul tunelului în background, ca la Pasajul Michelangelo, întrucât ieri, în ziua străpungerii, tocmai am suferit o intervenție chirurgicală. Din prea multă zburdălnicie, am făcut încă acum câțiva ani o hernie inghinală, dar am tot ignorat-o de atunci, jucând fotbal ca și cum n-aș fi avut-o și, astfel, ea s-a agravat și am fost nevoit să… mă dau la bisturiu. Am făcut-o la Spitalul Militar din Timișoara și vreau să le mulțumesc excelenților medici Cristian Gheorghe, chirurg, și Mihaela Dănescu, anestezist, precum și celorlalți colegi ai lor, asistentelor și întregului personal pentru profesionalism și grija purtată”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Primarul a mai suferit o intervenție în 2012 când, din cauza unei afecțiuni cardiace, i s-au făcut 4 bypass-uri coronariene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri