Video Primele imagini cu autocarul plin cu copii rămas blocat pe linia ferată, în Hunedoara

Data publicării:
autocar
Autocarul transporta copii care mergeau să viziteze Peștera Bolii, în Hunedoara. Foto: Captură Digi24/Mondo TV

Au apărut primele imagini cu autocarul plin cu copii care a rămas blocat pe un pasaj peste calea ferată, în județul Hunedoara. Pasagerii au fost evacuați și echipele de intervenție încearcă să elibereze trecerea.

Autocarul transporta copii care mergeau să viziteze Peștera Bolii, din județul Hunedoara. Mașina s-a blocat, vineri, pe șinele de cale ferată din apropierea obiectivului turistic.

Potrivit reprezentanților CFR, autocarul a rămas blocat pe trecerea la nivel de la km 73+300, pasaj care traversează linia CF Băniţa – Petroşani. Pentru siguranță, circulația trenurilor în zonă a fost oprită.

„Pasagerii au fost evacuați fără probleme. Toate trenurile au fost oprite în linie curentă. Acum se acționează pentru degajarea căii ferate prin mutarea autocarului. Autocarul, practic, s-a blocat chiar pe calea ferată și nu a mai putut înainta”, a transmis ISU Hunedoara.

Copiii, pasageri în autocar, au coborât în siguranță și au mers să viziteze Peștera Bolii, până când autocarul va fi din nou disponibil să-i preia.

La locul incidentului au acționat mai multe echipaje de pompieri, medicale, dar şi de poliţie.

 

 

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri