Autocar plin cu copii, blocat pe un pasaj de cale ferată, în Hunedoara

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta
Tânărul care a fost împușcat de polițiști în timpul unei urmăriri în Dorohoi a fost operat. Medicii i-au scos un rinichi și o bucată din colon. FOTO: Digi24

Un autocar plin cu pasageri a rămas blocat pe un pasaj de cale ferată, în județul Hunedoara. Trenurile au fost oprite în linie curentă ca măsură de siguranţă. Pasagerii - copii aflaţi în excursie - se află în afara pericolului.

Autocarul plin cu copii a rămas blocat pe pasajul de cale ferata de la Peştera Bolii. Pasagerii au fost imediat evacuaţi fără probleme, a anunțat ISU Hunedoara. 

Potriviit sursei citate, autocarul s-a blocat chiar pe calea ferată și nu a mai putut înainta.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri, medicale, dar şi de poliţie.

Acum se acţionează pentru degajarea căii ferate prin mutarea autocarului. Copiii (pasagerii) sunt în siguranţă, ei în acest moment vizitează Peştera Bolii”, a mai transmis ISU Hunedoara.

ISU Hunedoara a mai menţionat că toate trenurile au fost oprite în linie curentă, ca măsură de siguranţă.

Potrivit CF SA, autocarul a rămas blocat pe trecerea la nivel de la km 73+300, pasaj care traversează linia CF Bănița - Petroșani. CFR SA menționează că pe ruta Bănița - Petroșani nu sunt nici trenuri blocate si nici trenuri oprite, deoarece nu sunt trenuri înscrise în circulație în zona pasajului respectiv, decât după ora 12.00.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri